Menukaart

Een harmonie van locale gerechten en Franse keuken.

Voorgerechten

  • Vers Dagsoepje € 7,50
  • Oosters pompoensoepje met zachte curry en kokos € 7,50
  • Garnaalkroketten € 16
  • Rundscarpaccio met Rucola en Parmezaan € 16
  • Scampi Lookboter € 16
  • Tomatensoep met balletjes € 7,50
  • Kaaskroketten € 13
  • Duo van Kaas- en Garnaalkroketten € 15
  • Scampi Chef in Tomatenroomsaus en Italiaanse kruiden € 16
  • Scampi met zachte curry en fijne groentjes € 16

Salades

  • Salade Marian - Vegetarische fantasie van de Chef € 22

    Mengeling tussen koude en warme groenten

  • Salade Scampi € 21

    Granny Smith, pijnboompitten en currydressing

  • Salade Geitenkaas € 22

    Toast, spekjes, Granny Smith, walnoten en rozijnen

  • Salade Witten Vos € 22

    Met Garnaalkroketje, gerookte zalm, scampi en een melktongreepje

  • Salade Kip Caesar € 21

    Gepaneerd eitje, crouton, parmezaan, Caesar-dressing

Pasta's

  • Spaghetti Bolognaise € 15
  • Huisgemaakte Lasagne € 17
  • Risotto met Oesterzwammen, witloof en truffel olie € 20
  • Spaghetti Carbonara € 17
  • Linguini Zalm & Scampi met prei en mascarpone € 20

Wokgerechten

  • Wok Scampi met krokante groentjes en noedels € 22

    Keuze tussen zachte Curry of Ketjap Manis

  • Vegetarische groentewok met zachte curry en rijst € 18
  • Wok met kip, krokante groentjes en noedels € 22

    Keuze uit en zachte Curry of Ketjap Manis

Hoofdgerechten Vlees

  • Steak tartaar bereid met een fris slaatje € 23
  • Chateaubriand met saus naar keuze en fris slaatje € 28
  • Stoofpotje van Varkenswangetjes met Gouden Carolsbier € 22

    Deze gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketjes, aardappelpuree of gebakken patatjes.
    Saus naar keuze: pepersaus, champignonsaus, Béarnaisesaus, Choronsaus.

  • Steak met saus naar keuze en en een fris slaatje € 25
  • Vol-au-Vent met een fris slaatje € 22
  • Varkenshaasje met prinsessenbonen en graanmosterdsaus € 22

Hoofdgerechten Vis & Scampi

  • Scampi Lookboter € 21
  • Scampi met zachte curry en fijne groentjes € 22
  • Zeetongrolletjes Dugléré met witte wijnsaus en grijze Noordzee garnalen € 24
  • Scampi Chef met tomatenroomsaus en Italiaanse kruiden € 22
  • Zalmfilet met gewokte fijne groentjes en Choronsaus € 26
  • Kabeljauwfilet met preipuree, witte- wijnsaus en gedroogde Italiaanse ham € 28

    Deze gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketjes, pasta of rijst.

Suggestie Voorgerechten

Suggesties Hoofdgerechten

Onze maandelijkse hoofdgerecht suggesties
  • Gamba's à la plancha € 27,50

    met looksausje en fris slaatje

  • Mosselen natuur € 26

    Geserveerd met frietjes

  • Mosselen met zachte curry € 27

    Geserveerd met frietjes

  • Mosselen van de Chef met citroengras, chlli en koriander € 28

    Geserveerd met frietjes

Lunch

Deze gerechten zijn verkrijgbaar tot 18:00
  • Toast Americain € 15
  • Toast gerookte Zalm met dressing en fris slaatje € 16
  • Croque Madame € 12
  • Toast Champignon € 15
  • Wrap met Kip € 16
  • Croque Monsieur € 11

Desserts

  • Sabayon met Marsala likeur en warme krieken € 11
  • Tiramisu € 9
  • Sorbet Mango-Framboos € 9
  • Bresilienne taart met touch van citrus € 11
  • Dame Blanche met warme Chocoladesaus € 10
  • Coupe Advocaat € 10
  • Coupe Brésilienne € 12

    Keuze uit Vanille of Mokka-ijs

  • Moelleux van Chocolade / Vanille-ijs € 11
  • Crème Brûlée € 9
  • Huisgemaakt appeltaartje met bolletje Vanille-ijs € 11
  • Café Glacé € 10
  • Coupe Vanille / Coupe Mokka € 9
  • Kinderijsje € 7
  • Coupe Vanille met verse aardbeien en Coulis € 14

Pannenkoeken

Zijn verkrijgbaar van 15:00 tot 17:30
  • Pannenkoek met suiker, confituur of siroop € 7
  • Pannenkoek Mikado met Vanille-ijs en warme Chocoladesaus € 10
© 2020 De Witten Vos
Created by Config-IT